LA DANY

LA DANY La Dany

order food online

Recentreview


4 stars out of 18 reviews
21 Jun 2021 at 23:24 Het Eten was zoals steeds fantastisch. het Roemeens Menu blijft een aanrader. Zeer dichtbij en je krijgt waar voor je geld. Doe zo voort
26 Mar 2021 at 19:53 Great lamsshoarma! One of the only shops who sell the real deal!
3 Mar 2021 at 11:26 Totul a fost perfect. Asteptam si alte menuuri romanesk, sarmale, de exemplu.
26 Jan 2021 at 19:59 Bezorging duurde heel lang. De eigenaar van het restaurant belde ons zelfs op omdat de pizza’s al een halfuur klaar waren en er nog steeds geen bezorger was. Bovendien stond op de app wel gewoon dat de bezorger wachtte op de bestelling. Slechte ervaring.
10 Dec 2020 at 19:18 Kip pita en lams pita allebei prima.
31 Oct 2020 at 4:54 Ik had ribbeltjes besteld met rijst krijg ik in de plaats frieten die ni eens goed gebakken zijn en de ribbetjes waren aangebrand ik ben er ni tevreden over! Zelfs men katten wouwen de ribbetjes ni eten
12 Feb 2020 at 23:03 Ze hadden niet meer de spare ribs die we besteld hadden. (we hadden inmiddels al betaald) Dus als vervanging werd de Mix grill aangeboden. Vier soorten vlees. Deze waren droog en ook nog lauw. Geen succes. We bestellen hier nooit meer.
14 Jan 2020 at 19:13 Zeer correct! lekker en Zoals beloofd binnen de 30 min was mijn eten er al. Top top tevreden klantje erbij
30 Sep 2019 at 23:28 Lekker